Foto: Sara B. Clausen. |
Brug en god olivenolie til retten og eksperimenter evt. med at komme hakkede oliven i i stedet for kapers, eller både og måske? - hvidløg kan også tilsættes.
Ingredienser 4 personer:
400 g. fuldkornspaghetti
½-1 øko citron, skal og saft
1 broccolihoved, plukket i små buketter
2 dåser tun ( i olie eller vand - jeg synes førstnævnte smager bedst )
2 små rødløg, finthakket
3 spsk kapers, hakket
1½ tsk. tørrede chiliflager
Friskkværnet peber
Revet parmesan i rundhåndede mængder
6 spsk. Olivenolie af god kvalitet
Del Broccolien i små buketter, du kan godt bruge lidt af de tynde stængler i skiver også. Hak løgene. Hak kapers groft. Kog spaghettien i 6 min. i letsaltet vand. De sidste 4 min. koges broccolien med.
Svits løg og chili 3 min i 4 spsk olivenolie. Varm en skål og kom findelt tun og kapers samt revet citronskal og saft i den, høld løg og chiliblandingen over. Dræn spaghetti og Broccoli og vend det godt sammen med tunblandingen og en del friskkværnet peber og 2 spsk.ekstra olivenolie. Det er ikke sikkert at der er behov for salt, grundet salt i patavandet, parmesanost og kapers.
Server med friskrevet parmesan over.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Til lykke med hushandlen. Må det blive en dejlig ramme om et godt liv for jer allesammen!
SvarSletJeg synes, den tykke stok er det allerbedste på broccoli; det grove skal bare skrælles af ...
Elsebeth
Mange tak Elsebeth, ja det hele på sådan en broccoli kan jo faktisk næsten bruges og du har ret man kan sagtens skrælle det grove af og skære midten af den tykke stok i mindre stykker og komme med.
SletKh Sara