Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
4 æg
800 g. Æbler
200 g. Sukker
200 g. Smør
4 æg
800 g. Æbler
200 g. Sukker
200 g. Smør
1 dl. skyr
200 g Marcipan
2 tsk. Bagepulver
300 g. Mel
2 økologisk Appelsiner
Skræl æbler og skær dem i meget tynde både. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt groftrevet marcipan og æg. Det gør ikke noget hvis det skiller lidt, det samler sig igen. Bland det godt og kom mel blandet med bagepulver i. Vend æblestykkerne i kagen, sammen med Skyr,saft og skal fra appelsinen. Der er mange æbler- men det skal der være. Kom det hele i en smurt eller bagepapirsforet form og drys med mandelflager.
Bag i 30-40 min ved 175 grader. Kan serveres kold såvel som lun med fx. is, cremefraiche eller letpisket flødeskum.
200 g Marcipan
2 tsk. Bagepulver
300 g. Mel
2 økologisk Appelsiner
Skræl æbler og skær dem i meget tynde både. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt groftrevet marcipan og æg. Det gør ikke noget hvis det skiller lidt, det samler sig igen. Bland det godt og kom mel blandet med bagepulver i. Vend æblestykkerne i kagen, sammen med Skyr,saft og skal fra appelsinen. Der er mange æbler- men det skal der være. Kom det hele i en smurt eller bagepapirsforet form og drys med mandelflager.
Bag i 30-40 min ved 175 grader. Kan serveres kold såvel som lun med fx. is, cremefraiche eller letpisket flødeskum.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar