Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser: (Ca. 35 stk):
10 dl. vand, lunkent
50 g. gær
2 spsk. salt
3 spsk. maltsirup
1 kg. hvid hvede
3 spsk. solsikeolie
250 g. økologisk basis mysli
350- 400 g. alm. hvedemel
Pensling: æg og mælk rørt sammen
Drys: Mysli
Foto: Sara B. Clausen. |
Rør gæren ud i den lunkne vand tilsæt maltsirup, salt og solsikkeolie. Rør hvid hvede i og dernæst mysli, suppler herefter med alm. hvedemel til dejen har en konsistens så man kan arbejde med den men stadig lidt fugtig. Lad hæve tildækket i 1½ time.
Form herefter boller og sæt dem på plader med bagepapir. Lad efterhæve en time. Pensles og drysses med mysli. Bages ca. 15-20 min ved 200 grader. Lad køle på rist.
Find mig også på Facebook:https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar