Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 25 stk:
50 g. gær
250 g. skyr
2 spsk. honning
15 g. salt
7 dl. lunken vand
2 spsk. hørfrøolie
600 g. øko fuldkorns speltmel
175 g. Havregryn
2 spsk. Fiberhusk
Foto: Sara B. Clausen. |
Rør skyr lunken vand og honning og salt sammen i en lille skål. Kom gæren i en større og hæld skyrblandingen over. Opløs gæren helt . Tilsæt olie og havregryn og halvdelen af speltmelet og ælt det på røremaskine i 5-10 min. Tilsæt resten af speltmelet og fiberhusk og ælt i 5 min. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt dejen færdigt. lad hæve en time tildækket. Form brødene som du har lyst eller som stjerner. Lad efterhæve i 30 min. Pensles med æg og drysses med birkes og sesam.
Bages 12-15 min. ved 200 grader.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Hvor ser alle dine opskrifter bare lækre ud. Jeg er en klovn til at få skrevet inde hos dig, men skulle jeg benytte mig af dine opskrifter, vil jeg helt klart linke. Har ikke bagt i en del år, men skal vist snart begynde på det igen og så er din blog helt sikkert det sted, jeg vil gå på jagt i, efter opskrifter.
SvarSletTak fordi du deler
Tak for din søde kommentar - Det er dejligt at høre! Hjemmebagt er skønt håber du får mulighed for at komme lidt i gang med det igen. God søndag. Kh Sara
SletHvor ser det bare mega sødt ud, når de er stjerneform (:
SvarSlet- Kit
Tak Kit og smag og konsistens var også god:-)
Slet