mandag den 26. august 2013

Stenalderbrødet.

Foto: Sara B. Clausen.
Det er ikke første gang jeg bager dette brød - men det er lækkert og fortjener udbredelse igen og igen. Brødet er glutenfrit og man kan variere det alt efter hvad man har på lager. I dag brugte jeg fx. hasselnødder i stedet for valnødder og lidt boghvedekerner i stedet for en del af hørfrø og sesamfrøindholdet. På den måde smager brødet lidt forskelligt for gang til gang. Det smager simpelthen fantastisk med ost eller bare lige som det er, knasende sprødt og lækkert.

Ingredienser:

100 g. græskarkerner
100 g. solsikkekerner
100 g. mandler
100 g. valnødder
100 g. hørfrø
100 g. sesamfrø
1 dl. olie
5 æg
2 tsk salt

Bland alle ingredienser sammen og kom i formen (fx. en silikoneform) og bag det ved 160 grader i ca. 1 time. Vend ud på rist og lad køle. Jeg opbevarer det på køl hvor det holder sig fint i flere dage (hvis man da ikke spiser det meget hurtigere).


Find mig også på facebook lige her:https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar