onsdag den 19. juni 2013

Asparges med bacon.

Foto: Sara B. Clausen.
Faldt over de fineste tynde og lækre asparges i Rema 1000 i går og da jeg havde bacon derhjemme, var planen hurtigt denne skønne og super nemme version at bruge årstidens lækre asparges på.
God som en del af et tapas udvalg, på buffet og som tilbehør til kød. Du kan vælge at stege i oven eller at grille de fine små pakker. Gulerod med bacon var efter sigende også godt- det var en særlig version til yngstesønnen som ikke kan lide asparges ;-)

Foto: Sara B. Clausen.
4 pers:

1 bundt asparges
1½-2  pakker bacon
Salt og peber

Foto: Sara B. Clausen.


Vask og knæk aspargeserne, der hvor de naturligt knækker når de bøjes- arranger dem i bundter med 2-4 alt efter størrelse/tykkelse.
En skive bacon vikles, stramt, om hvert bundt. Drysses med lidt friskkværnet peber og et lille drys salt (bacon er i forvejen salt). Steges 15-20 min i ovnen til let gyldne- eller tilberedes på grillen.

Find mig også lige her på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-
Madunivers/194466280689345

Foto: Sara B. Clausen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar