Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Opskrift til 4 personer:
600 g. Victoria bars fileter
1 dåse kokosmælk
2 tomater, hakket
1 lille dåse tomatkoncentrat
1½ dl. vand
1 spsk. hakket koriander (fra glas)
2 røde chilifrugter uden kerner
1 fed solo hvidløg
3-4 cm revet frisk ingefær
1 bundt forårsløg
1 lille broccoli i små buketter
Salt og peber
1 spsk. karry
Saften af en citron
Tilbehør: ris- gerne langkornet som basmati.
Hak chili fint, skræl og riv ingefær, hak hvidløget fint og snit forårsløgene i skiver på skrå samt hak tomaterne.
Kom lidt olie i en sauterpande og svits ingefær, chili og hvidløg nogle min. Tilsæt karry og svits med et øjeblik. Tilsæt hakkede tomater, tomatkoncentrat, citronsaft og kokosmælk, vand og rør i retten. Tilsæt koriander forårsløg og små broccolibuketter. lad simre 4 min. Smag til med salat og peber. Læg fisken i et ildfast fad og hæld saucen over. Sæt i ovnen ca. 15 min ved 200 grader.
Server med ris til.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar