Foto: Sara B. Clausen. |
Skøn salat her til aften med nogle flotte hindbær fra Netto og Tavernas gourmet gedeost i hel blok. Jeg smagte lidt skeptisk på gedeosten, Det er altså ikke al gedeost jeg kan lide- men denne er virkelig skøn! Cremet og mild. Mums:-)
Ingredienser 4 Pers.
En bakke Napolitana Salat
1 bakke hindbær
1 bakke blåbær
2 skiver Taverna gourmet gedeost, skåret i tern.
1 bakke hindbær
1 bakke blåbær
2 skiver Taverna gourmet gedeost, skåret i tern.
Kirsebærvinaigrette:
3 spsk. Meyers kirsebæreddike
6 spsk. Olivenolie
2 tsk. Honning
2 tsk tørret estragon
Salt og peber
Et nip cayennepeber
3 spsk. Meyers kirsebæreddike
6 spsk. Olivenolie
2 tsk. Honning
2 tsk tørret estragon
Salt og peber
Et nip cayennepeber
Foto: Sara B. Clausen. |
Anret Den skyllede og slyngede salat og top med hindbær, gedeost og blåbær. Rør/pisk dressingen sammen og hæld over lige før servering.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar