søndag den 12. maj 2013

Salat med hindbær, blåbær og gedeost og kirsebærvinaigrette.

Foto: Sara B. Clausen.
Skøn salat her til aften med nogle flotte hindbær fra Netto og Tavernas gourmet gedeost i hel blok. Jeg smagte lidt skeptisk på gedeosten, Det er altså ikke al gedeost jeg kan lide- men denne er virkelig skøn! Cremet og mild. Mums:-)

Ingredienser 4 Pers.

En bakke Napolitana Salat
1 bakke hindbær
1 bakke blåbær
2 skiver Taverna gourmet gedeost, skåret i tern.

Kirsebærvinaigrette:
3 spsk. Meyers kirsebæreddike
6 spsk. Olivenolie
2 tsk. Honning
2 tsk tørret estragon
Salt og peber
Et nip cayennepeber

Foto: Sara B. Clausen.

Anret Den skyllede og slyngede salat og top med hindbær, gedeost og blåbær. Rør/pisk dressingen sammen og hæld over lige før servering.

Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar