Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 pers:
Salat
1 Markos Taverne marineret fetaost i tern.
1 bakke blåbær
1 bundt dild
2 spsk. hakkede eller strimlede soltørret tomater
1 salathoved, Lollo bionda
evt. kan suppleres med 1 lille rødløg i tynde ringe.
Dressing:
3 spsk. ramsløgolie
1½ spsk. hvidvinseddike
1 ½ tsk. honning
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
evt. lidt hvidløg
Skyl salaten og riv den i stykker, gør det samme med den friske dild. Anret på et stort fad. Kom blåbær over, fetatern og soltørret tomat. Pisk dressingen sammen og hæld over lige inden servering.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar