Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
500 g. magert oksekød 3- 6%
200 g. hytteost
3 spsk. frisk hakket basilikum
2 spsk. frisk hakket timian
1 rødløg, finthakket
2 fed hvidløg
1 æg
3 spsk. rasp eller havregryn
Salt og peber
2 spsk olivenolie til stegning
Tomatsauce:
1 bundt forårsløg, tynde skiver
2 røde chilifrugter uden kerner, hakket fint
2 dåser fl. tomater
½ dl. vand
2 tsk. Herbamare urtebouillon
½ spsk. sukker
Salt og peber
1 spsk. Oregano
1 tsk. løgpulver
Tilbehør: Frisk fettucine, parmesanost og en god salat.
Kødboller:
Rør farsen godt sammen med en elpisker med kødkroge på. Form til små kødboller som sættes på bagepapir på en plade beklædt med bagepapir. Sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 10-15 min.
Tomatsauce:
Kom lidt olie i en sauter pande og svits forårs løg og chili i et par min. Tilsæt flåede tomater, vand og øvrige ingredienser lad simre til den tykner ca. 20-30 min.Tilsæt de ovn stegte kødboller.
Kog pasta efter anvisningen og server med en god salat til og revet parmesan.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Hvor ser de lækre ud og man kan næsten dufte dem ud fra billederne. Må bestemt prøves :)
SvarSlet