Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
500 g. fintsnittet hvidkål
150 g. frosne ærter, optøet
2 spsk. veg. olie
2 spsk. hele kommenfrø
2 laurbærblade
1 rød chilifrugt uden kerner, hakket
1 rød peberfrugt, hakket
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. garam masala
1 tsk salt
1 tsk. rørsukker
Kom olie i en stor sauterpande eller wok. Nå olien er så varm, at det syder omkring et kommenfrø, tilsættes kommen og laurbærblade Lad riste i et par min. Tilsæt herefter de fintsnittede kål. Vende det rundt i olie og krydderier til det falder noget sammen og bliver blankt. Tilsæt peberfrugt og chili. Svits det i ca.10 min. de sidste 5 under låg.
Tilsæt salt, gurkemeje, sukker og til sidst garam masala. svits videre et par min. og så er det klar til servering. Enten som selvstændig ret med naanbrød til eller som tilbehør til okse, lammekød eller måske den traditionelle svinekotelet som en spændende variation.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Den kålret ser meget spændende ud - jeg blev bidt af et galt kålhoved som barn.
SvarSletRigtig god pinse til jer alle tre!
Elsebeth
Tak Elsebeth og også en rigtig god pinse til dig :-)
SletKærligst Sara