torsdag den 11. april 2013

Speltsalat med æble,rødløg, valnødder og pesto.

Foto: Sara B. Clausen.
En dejlig og mættende salat som smager rigtig skønt enten alene som en frokost eller som tilbehør til kødet til aftensmad.

Opskrift 4 personer:

3 dl. Øko. speltkerner (kogt efter anvisning på pakken- i ca. 6 dl. vand og lidt salt)
2 rødløg, finthakket
15 hele valnøddekerner, hakket groft
2 røde æbler skåret i tern
3 spsk. tørrede blåbær eller alt. tranebær
4 spsk. hakket persille
4 spsk. hakket basilikumblade
4 spsk. pesto
3 spsk. citronsaft
Lidt Urtesalt
Friskværnet peber

Kog speltkerner efter anvisning, hæld i en sigte og skyl med koldt vand. Lad dem dryppe af. Hæld i en skål og bland med hakkede valnødder, æble, rødløg, tørrede blåbær og krydderurter.
Rør pesto med citronsaft vend det i salaten, Smag til med lidt salt og peber.

Foto: Sara B. Clausen.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det godt ud, er sikker på, det ville være godt til en rød bøf!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Anne, det tror jeg du har helt ret i og det kunne faktisk være en ret OK fredagmenu! Slurp :P

      Slet