Foto: Sara B. Clausen. |
Opskrift 4 personer:
3 dl. Øko. speltkerner (kogt efter anvisning på pakken- i ca. 6 dl. vand og lidt salt)
2 rødløg, finthakket
15 hele valnøddekerner, hakket groft
2 røde æbler skåret i tern
3 spsk. tørrede blåbær eller alt. tranebær
4 spsk. hakket persille
4 spsk. hakket basilikumblade
4 spsk. pesto
3 spsk. citronsaft
Lidt Urtesalt
Friskværnet peber
Kog speltkerner efter anvisning, hæld i en sigte og skyl med koldt vand. Lad dem dryppe af. Hæld i en skål og bland med hakkede valnødder, æble, rødløg, tørrede blåbær og krydderurter.
Rør pesto med citronsaft vend det i salaten, Smag til med lidt salt og peber.
Foto: Sara B. Clausen. |
Hvor ser det godt ud, er sikker på, det ville være godt til en rød bøf!
SvarSlet- Anne
Tak Anne, det tror jeg du har helt ret i og det kunne faktisk være en ret OK fredagmenu! Slurp :P
Slet