Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Til 4 personer:
500 g. Ricotta
4 æg delt i hvider og blommer
100 g. mørk chokolade, groft hakket
150 g. sukker
6 spsk. hvedemel
Lidt salt
Revet skal af en øko. citron
1 tsk. tørrede vaniljekorn (Urtekram) eller 2 vaniljesukker
Friske bær til pynt
Lidt flormels til at drysse over
Evt. chokolade spåner
Foto: Sara B. Clausen. |
Kom i en springform med bagepapir. og bag ca. 45-50 min ved 170 grader.
Drys med flormelis evt. chokoladespåner og friske bær inden servering.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Hvordan er konsistensen på denne kage? Ville det være passende med noget frais fromage til, eller er den svampet nok i sig selv?
SvarSletKonsistensen er lidt fugtig så jeg synes ikke selv det er nødvendigt men man kan sagtens sammen med blåbær :-)
Slet