lørdag den 13. april 2013

En hyggelig blogoplevelse.

Havde en rigtig dejlig oplevelse i dag hvor posten bragte mig denne lille pakke, som kommer fra en af mine trofaste bloglæsere. Det er en erfaren dame, som har en masse gode tips og tricks at byde på, hun fortæller mig så mange gode anekdoter, at jeg er kommet til at holde af hende, helt uden at vi kender hinanden :-) 
Jeg synes virkelig at det er helt usædvanligt sødt og hjertevarmende, at hun på den måde vil bruge tid på at sende denne lille pakke og opskrift til mig. Det er så dejligt, når man fornemmer, at der er "nogen derude" der værdsætter mig og min blog på den måde. Så af hjertet tak søde Elsebeth og hvor jeg glæder mig til at prøve at bage det brød, som vist kun kan komme til at hedde; "Elsebeths præriebrød". Håber jeg kan finde tid til at bage det snart trods opgaveskrivning på mit studie og at konfirmation af ældstesønnen nærmer sig meget!

Sara. B. Clausen.

1 kommentar:

  1. Mennesker som ELSEBETH giver os håb og tillid til at medmenneskelighed vil overleve selv den mest digitale og nørdede verden! Hurra for Elsebeth <3

    SvarSlet