tirsdag den 26. februar 2013

Kebabruller.

Foto: Sara B. Clausen.
Hurtig aftensmad med brug af rester. I dette tilfælde en halv svinefilet fra i går som bliver lækkert kebabmarineret og vendt på panden, med løg og peberfrugt - men det kunne jo være hvilken som helst kødrest; okse, Lam,kylling, kalkun m.m. :-)

Foto: Sara B. Clausen.

Ingredienser 2- 3 pers.:

Ca. 300 g. svinefilet (stegt) eller anden kødrest skåret i tynde skiver.
4 spsk. olivenolie
2 spsk. kebabkrydderi
1 stort løg i halve tynde skiver
2 røde peberfrugter (eller 1 rød og 1 gul), strimler
Salt og peber

Tilbehør:
En pakke fuldkornstortilla
Fintsnittet salat.
Ajvar sauce(fås kvickly, fakta m.m. lavet af rød peber og hvidløg)

Mariner kødet i gerne en time eller mere. Rens og skær løg og peberfrugt. Steg  løgene i lidt olie på en pande tilsæt peberfrugt og kød og lad stege ca. 10 min. smag til med salt og peber og server i lune tortillas med  Avjarsauce, og frisk salat.

Foto: Sara B. Clausen.
Husk at jeg nu også findes på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

2 kommentarer:

  1. Hej :)
    Det ser lækkert ud.
    Hvor køber du kebabkrydderi?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :-) Det kan som regel med fordel købes ved.den lokale tyrkiske eller etniske butik. Men ellers har santa maria det også og er som regel at finde i kvickly. Kh Sara

      Slet