Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
1 kg. magert svinekød
3 æg
2½ dl. minimælk
2 tsk. salt
2 løg, finthakket
½ pakke bacon i skiver, skåret i mindre tern
1 rød frisk chili u kerner, i mindre tern
2 spsk. friskhakket rosmarin
1 dl. kartoffelmel
Friskkværnet peber
Steg bacon og løg nogle minutter på panden (læste et eller andet sted en gang, at det var godt at gøre, fordi det gør løgene lettere at fordøje og gør dem lidt rundere i smagen). Rør farsen sej med salt. Tilsæt æg, mælk, chili, Rosmarin, løg og bacon samt kartoffelmel og rør farsen godt igennem. Lad hvile på køl i 30 min. Steg frikadeller i lidt olie ca. 4 min på hver side ved middel varme.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar