Foto: Sara B. Clausen. |
Jeg har forlænget hævetiden da de kun foreslog 30 min. første gang og 20 i 2. omgang. Det synes jeg er for lidt.
14 stk:
2 dl. minimælk
25 g. gær
1 spsk. honning
1 tsk. salt
1 spsk. olie
1 spsk kanel
200 g. æble, revet groft
300 g. hvedemel
200 g. grahamsmel
Rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt honning, salt, olie, kanel og begge typer mel og ælt dejen godt og grundigt igennem- gerne på røremaskine. Lad høve 1 time. Form herefter boller og lad dem hæve på pladen (med bagepapir) i yderligere 30 min. Pensles med vand, sammenpisket æg eller kold kaffe. Bag bollerne ved 180 grade i 15-20 min.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar