Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 pers.
4 kyllingbrystfileter
Salt og Peber
Marinade:
1½ dl. tomatketchup
35 g. tomatkoncentrat
2 spsk. sojasauce
1 spsk. chilisauce
1 spsk. balsamicoeddike
3 fed presset hvidløg
1-2 tsk. Colmans sennepspulver
1 finthakket løg
2 spsk. brun farin
2 dl. hønsebouillon
Gøntsagsfad:
400 g. små kartofler i kvarte
1 stort rødløg i både
2 røde peberfrugt i grove stykker
3-4 gulerødder i grove stykker
4 spsk.olivenolie
Salt og peber
1 tsk. hvidløgspulver
2 tsk. oregano
Guacamole:
2 modne avokadoer, skåret i tern
1 lille løg, finthakket
1 grøn chili, finthakket
1 fed hvidløg
1 tomat u. kerner, hakket fint
2 spsk. hakket koriander
Salt og peber
2 spsk. limesaft
Foto: Sara B. Clausen. |
Rens og skær alle grøntsager og kom dem i et ildfast fad, vend med olie og krydderier. Sæt i ovnen ved 180 grader (varmluft) ca. 10 min. før kyllingen.
Læg kyllingbrystfileterne i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Rør marinaden sammen og stryg et tykt lag henover kyllingbrystfileterne.Hæld hønsebouillon ved og dæk med folie. Sæt i ovenen ved 180 grader(varmluft) i 30 min. Fjern folien de sidst ti.
Mens kylling og grøntsager hygger sig i ovnen, laves guacamole ved at mose avokadotern groft med en gaffel, tilsæt de øvrige ingredienser og vend dem sammen med avokadomosen.Smag til med limesaft, salt og peber.
Foto: Sara B. Clausen. |
Sikke en fantastisk blog du har. Jeg blev inspireret af din opskrift på fyldte portabelt svampe og har henvist til din blog på min blog. Du er velkommen til at tage et kig :-) Jeg vil helt sikkert lade mig inspirere herfra fremover. De bedste hilsener. Anette
SvarSletMange tak Anette, jeg har kigget og din ser også rigtig fin. Tak fordi du henviser til min side :-)
SletKh Sara