Foto: Sara B. Clausen. |
De kunne også godt gå an som en Valentindessert.
Foto: Sara B. Clausen. |
Pandekager:
3½ dl. hvedemel
3 spsk. brun farn
4 spsk. kakao
4½ dl. mælk
3 æg
1 tsk. vaniljekorn
Hindbærskum:
150 g. forsne hindbær
2 spsk. flormelis
½ tsk. vaniljekorn
1/4 piskefløde
Kom mel farin og sigtet kakao i en skål. Pisk først mælken i lidt af gangen og dernæst æggene. Lad hvile ca. 30 min. på køl.
Smelt smør på en flad (gerne pandekage)pande og kom det i dejen. Steg dem som normalt.
Mos frosne hindbær med flormelis og pisk fløden stiv. Vend det sammen og tilsæt lidt vanilje. Kom fyldet i chokoladepandekagerne og server.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar