tirsdag den 12. februar 2013

Chokoladepandekager med hindbærskum.

Foto: Sara B. Clausen.
Det er jo pandekagedag i dag og så skal man jo helt sikkert ikke springe en chance for at få pandekager over. Jeg fik lyst til at lege lidt. Har adrig før lavet eller fået chokoladepandekager- så fandt på denne opskrift :-)
De kunne også godt gå an som en Valentindessert.


Foto: Sara B. Clausen.
12 stk:

Pandekager:
3½ dl. hvedemel
3 spsk. brun farn
4 spsk. kakao
4½ dl. mælk
3 æg
1 tsk. vaniljekorn

Hindbærskum:
150 g. forsne hindbær
2 spsk. flormelis
½ tsk. vaniljekorn
1/4 piskefløde

Kom mel farin og sigtet kakao i en skål. Pisk først mælken i lidt af gangen og dernæst æggene. Lad hvile ca. 30 min. på køl.
Smelt smør på en flad (gerne pandekage)pande og kom det i dejen. Steg dem som normalt.

Mos frosne hindbær med flormelis og pisk fløden stiv. Vend det sammen og tilsæt lidt vanilje. Kom fyldet i chokoladepandekagerne og server.



Foto: Sara B. Clausen.
Husk at jeg nu også findes på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar