Foto: Sara B. Clausen |
Foto: Sara B. Clausen |
125 g. blødt smør
100 g. rørsukker
1 tsk. tørrede vaniljekorn
1 æg
125 g. hvedemel
2 spsk. kakaopulver
1 tsk.natron
50 g. hakkede valnødder, grofthakket.
125 g. mørk chokolade eller blandet hvid og mørk, grofthakket.
Forvarm ovnen til 200 grader. Kom smør og sukker i en skål og pisk hvidt og luftigt, tilsæt ægget og pisk igennem. Rør de tørrede ingredienser sammen og sigt det i smørblandingen. Vend hakket chokolade og valnødder i. Kom bagepapir på pladerne og sæt dejen på med to skeer og god afstand i mellem. Bag i ca. 10-15 min- til de er fladet ud men hævet og begyndt at blive lidt faste i det. Lad dem køle på risten.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar