mandag den 14. januar 2013

Walnut & Chocolate Chip Cookies.

Foto: Sara B. Clausen
Med denne opskrift er der hurtigt sprøde chokolade cookies på bordet, der smelter på tungen på en mørk og kold dag.

Foto: Sara B. Clausen
Ca. 24 stk.

125 g. blødt smør
100 g. rørsukker
1 tsk. tørrede vaniljekorn
1 æg
125 g. hvedemel
2 spsk. kakaopulver
1 tsk.natron
50 g. hakkede valnødder, grofthakket.
125 g. mørk chokolade eller blandet hvid og mørk, grofthakket.

Forvarm ovnen til 200 grader. Kom smør og sukker i en skål og pisk hvidt og luftigt, tilsæt ægget og pisk igennem. Rør de tørrede ingredienser sammen og sigt det i smørblandingen. Vend hakket chokolade og valnødder i. Kom bagepapir på pladerne og sæt dejen på med to skeer og god afstand i mellem. Bag i ca. 10-15 min- til de er fladet ud men hævet og begyndt at blive lidt faste i det. Lad dem køle på risten.

Foto: Sara B. Clausen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar