Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 3 pers:
Bøffer:
400 g. hakket oksekød 3-6% fedt
2 spsk. hakket frisk kørvel
2 tsk. tørret estragon
2 tsk. Tørret persille (frisk er selvfølgelig også fint)
1 tsk. Hvidløgspulver
Salt og peber
Rodfritter:
1 lille fast knoldselleri
4 store gulerødder
2 spsk. sesam
2 spsk. olivenolie
salt
Tilbehør iøvrigt:
250. g. friske bønner
Ca.6 spsk. creme fraiche 5 % rørt sammen med 2 tsk. Lene Hansson rød dressing krydderi.
Foto: Sara B. Clausen. |
Skræl og skær knoldselleri og gulerødder ud i fine stave. vend med olivenolie og drys med sesam og kom på en bageplade med bagepapir. bag dem i ovenen ca. 25-30 min. ved 200 grader.
Nip, skyl og kog de friske bønner i 5-6 min. i letsaltet vand. Rør imens dressingen sammen. Når Rodfritterne er ved at være der, æltes kødet sammen med de øvrige ingredienser og formes til tre bøffer. Steg dem 2½ min. på hver side og lad dem hvile i lige så lang tid.Så er du klar til servering :-)
Foto: Sara B. Clausen. |
Uhmmm. Som sædvanligt...lækker mad du tryller frem.
SvarSletJeg skal vist holde op med at læse din blog, FØR jeg spiser, men kun på fuld mave :)
Tak, jeg er glad for at du kan lide det og finde inspiration. Har det selv sådan, bare i forhold til at handle, det skal man aldrig gøre når man et sulten ;-)
Slet