Foto: Sara B. Clausen |
Ca. 18 boller:
2 dl. vand
4 dl. minimælk
50 g. gær
1 tsk. salt
1 spsk. argarvesirup
2 spsk. solsikkeolie
4 håndfulde havregryn
4 dl. Vårhvede (AMO)
3 dl. Hvedemel
Desuden:1 æg til pensling, solsikkekerner, birkes.
Rør gæren ud i den lune mælk/vand og tilsæt salt og sirup. Rør havregryn i og derefter vårhvede/hvedemel. Såfremt dejen er for klæg at arbejde med tilsættes lidt mere hvede, men kun så den lige er til at forme. Lad dejen hæve i 1 time. Formes herefter til 18 boller. Lad dem efterhæve i 30 min. Pensles herefter med æg og drysses med solsikkekerner og birkes. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 20 min.
Foto: Sara B. Clausen |
Husk at jeg nu også findes på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar