Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 6 pers.
500 g hakket oksekød
2 ds.flåede hakkede tomater
2 store hakket løg
2-3 fed hakket hvidløg
2 stk. peberfrugter i tern
2-3 fed hakket hvidløg
2 stk. peberfrugter i tern
250 g champignoner skåret i halve
1 pakke bacon skåret i mindre stykker
300 g cocktailpølser
1 spsk. oregano
300 g cocktailpølser
1 spsk. oregano
2 tsk. BBQ krydderi
1 tsk. sukker
Salt & peber
500 g. pasterør eller skruer.
500 ml mornaysauce
1 tsk. sukker
Salt & peber
500 g. pasterør eller skruer.
500 ml mornaysauce
1 pose revet mozzarella el. lignende gratineringsost
Svits løg, hvidløg samt bacon i et par minutter og rør herefter farsen i. Rør til farsen er brunet. Bland peberfrugt, champignon, krydderier samt cocktailpølser i og lad simre ca. 5 min. Bland de flåede tomater i og lad det simre 10 - 15 min. mere.
Smag til med sukker, salt og peber og evt. lidt af mornaysaucen.
kog posen med pastarør i ca 8-9 min. Hæld straks vandet fra og skyl med koldt vand. De skal være meget al dente da de jo koger færdigt i ovnen..
Smør et ovnfast fad og hæld pastarør/skruer i. Hæld herefter kødsaucen over og bred det ud over pastarørene. Hæld tilsidst mornaysaucen over og stik en ske i til bunden nogle gange, så det løber ned til pastarørene. Fordel gratineringsosten over retten. Herefter skal fadet blot en tur i ovnen i 15-20 min ved 200 grader (varmluft) til overfladen er lidt gylden. Imens har du jo tid til at smække en salat sammen.
kog posen med pastarør i ca 8-9 min. Hæld straks vandet fra og skyl med koldt vand. De skal være meget al dente da de jo koger færdigt i ovnen..
Smør et ovnfast fad og hæld pastarør/skruer i. Hæld herefter kødsaucen over og bred det ud over pastarørene. Hæld tilsidst mornaysaucen over og stik en ske i til bunden nogle gange, så det løber ned til pastarørene. Fordel gratineringsosten over retten. Herefter skal fadet blot en tur i ovnen i 15-20 min ved 200 grader (varmluft) til overfladen er lidt gylden. Imens har du jo tid til at smække en salat sammen.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar