mandag den 1. oktober 2012

Tortilla pizza med marineret Flanksteak.

Foto: Sara
Har gået og kigget lidt på nogle nye produkter fra Santa Maria og nu da der var tilbud på det forleden, så skulle det da prøves. Det er nogle ekstra tykke tortillas som er velegnede til Tex Mex pizza og lidt forskelligt tilbehør. Vi synes alle herhjemme at det smagte rigtig godt og det er jo hurtig og nem mad på en travl hverdag.Kødet skal gerne marinere i mindst 3 timer- gerne natten over.

Foto: Sara


Foto: Sara





Foto: Sara
Opskrift til 4 personer:

Flanksteak:
500 g. Flanksteak
3 spsk. Olivenolie
4 spsk. kebab krydderi
1 tsk. tørrede chiliflager
1 Spsk.soya
Salt og peber
1 fed hvidløg. knust
1 rød chili u. kerner

4 pizza tortillas

Fyld:
1 glas jalapenos
200 g. Cheddarost
1 Santa Maria pizza  sauce
1 Santa Maria pizza topping
1/4 Icebergsalat i strimler
6 små cherrytomater gule og røde
1 løg i tynde skiver
Evt. lidt majs fra dåse

Skær Flanksteaken i tynde skrå skiver med en skarp kniv. Vend kødet med olivenolie, kebabkrydderi, soya, hvidløg og salt og peber og lad det marinere i køleskabet.

Steg kødet få minutter på en hed pande sammen med strimlet rød chili , det skal ikke have for længe da det jo kommer på tortillapizzaen og steges i ovnen også.

Skær løg i tynde skiver, riv cheddarosten og skær tomaterne i både. Skyl salaten og skær i fine strimler.

Fordel pizzasaucen på tortillabundene, kom revet cheddar, løgringe, tomater, kød evt. majs og jalapenos ovenpå. Sæt dem i en varm ovn 200 grader i 7-10 min, til osten er smeltet.

Ved servering kommes strimlet salat på og pizzatopping.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar