Foto: Sara |
Foto: Sara |
Foto: Sara |
Opskrift 4 personer:
Kødruller:
400. g. kalvefars
125 g. cheddar ost skåret i stænger.
1 tsk salt
1 knivspids cayennepeber
1 fed hvidløg
2 æggeblommer
salt og peber
2 dl. madlavningsfløde 8%
smør eller olie til stegning
Paprikasauce:
2 lange skalotteløg
2 tsk. Paprika
2 dl. kalvefond
300 g. champignon i skiver
1½ dl. madlavningsfløde 8%
2 tsk, maizena rørt ud med vand til jævning
Salt og peber
Tilbehør: Kartofler fx. kogte eller halve ovnbagte og andre grøntsager.
Kødruller: Bland alle ingredienser til farsen og lad den hvile i ca.30 min. i køleskab. Del den efterfølgende i 8 dele. Del ligeledes cheddar osten i 8 stænger. Gør hænderne fugtige og placer den første farsklump i hånden og klap den ligesom flad og bred. Det går nemt med våde hænder. placer et stykke cheddar ost i midten og form farsen omkring den, så den lukkes inde i midten. Fortsæt sådan med alle 8.
Kom olie eller smør på en pande og steg herefter kalverullerne ca. 4 af gangen i 7-10 min til de er gennemstegte og brune. Hold dem varme.
Sauce: Hak skalotteløg og skær champignon i skiver. Svits skalotteløg i lidt smør og når de er klare svitses champignon med. tilsæt herefter paprika og lad den svitse med et øjeblik, inden kalvefonden tilsættes. Lad saucen simre 7 min. Tilsæt madlavnings fløden og smag til med salt og peber. Rør jævningen i og rør saucen godt igennem til den er tyknet.
Server med det ønskede tilbehør.
Foto: Sara |
Foto:Sara |
Foto: Sara |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar