mandag den 10. september 2012

Køleskabsgrød med blåbær & hindbær.

Foto: Sara
Ja, jeg måtte jo også lige teste denne nye dille, som huserer rundt omkring på diverse blogs. Det er efter sigende en rigtig sund måde at starte dagen på og så er det da dejlig nemt, at man kan forberede morgenmaden aftenen før og så bare sætte den i køleskabet.

Min første version blev til ud fra et hurtig blik i køle- og køkkenskabe :-) Jeg synes det smager rigtig godt og vil helt sikkert eksperimentere med nye versioner i fremtiden. Jeg kan godt lide at afprøve lidt forskellige ting om morgenen, ellers bliver det vist let det samme for mange mennesker. Det er som om man er for træt da til at opfinde nye rutiner.


Foto: Sara

Køleskabsgrød 2 pers.

2 dl. havregryn
2 dl. minimælk
1 dl. A38 naturel 0,1 %
1 tsk. kanel
½ tsk. vaniljekorn (Urtekram)
1 spsk. Blåbærsirup
2 spsk. tørrede blåbær. (Fås i Kvickly)

Tilbehør: En håndfuld hindbær og lidt hakkede valnødder til at drysse på toppen.


Foto: Sara

Ingen kommentarer:

Send en kommentar