Foto: Sara |
Ingredienser til 4 pers.
300 g. store rejer
8 skalrejer
1 dl risvin eller medium dry sherry
1 spsk. friskrevet ingefær
1 spsk. lys soya
8 store champignon
2 stængler bladselleri
3-4 Forårsløg
6 minimajs skåret i kvarte-
100 g. fine ærter
120 g. æggenudler
1 l. grøntsagsbouillon
bredbladet persille
Læg rejerne i vinen og tilsæt ingefær og soya. lad marinere i 30-60 min. i køleskabet.
Bring bouillon i kog og tilsæt de skiveskåret champignon. Lad koge med i 5 min.Tilsæt ,
minimajs, forårsløg, bladselleri og ærter. Lad suppen komme i kog igen. Kog nudlerne efter anvisning på pakken og hold dem varme.
Når suppen er kommet i kog igen, tilsættes rejer med marinaden og nudler. Kog suppen op en sidste gang- rejerne skal ikke have for længe og server så suppen garneret med persille og evt. med lidt brød til.
Foto: sara |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar