tirsdag den 11. september 2012

Fasanragout serveret med bagt kartoffelmos m. parmesan & rosmarin.

Foto. Sara

I dag har jeg lavet en virkelig skøn og efterårsagtig fasanragout som har spredt liflig duft og hygge på en efterårsagtig dag med masser af regn og blæst. Godt man kan hygge sig indendørs!
Opskriften kan du finde her på : Jægernes Magasin da det er en opskrift jeg har lavet dertil :-)

Foto: Sara

Synes selv at denne ret kom til at se rigtig fin og efterårsagtig ud og mums hvor den smagte herligt!

Foto: Sara


Kartoffelmos sprøjtet i de smurte forme. Og nedenfor også drysset med Parmesanost og Rosmarin, klar til gratinering.

Foto: Sara


Det færdige resultat.

Foto: Sara



Foto: Sara






2 kommentarer:

  1. Hvor FANDEN er opskrifterne??????

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa,tak for dit indlæg, jeg er dog ked af at du ligefrem må råbe og bande på tekst i.f.t. denne opskrift ;-) men hvis du læser den igen, står der i indledningen, at jeg har lavet opskriften som et gæsteblog indlæg på Jægernes magasin og så er der et direkte link. Når du klikker på det kommer du til opskriften. Kh Sara

      Slet