tirsdag den 11. september 2012

Bloggen har fødselsdag og det har den jo og det er i dag ......

Follow my blog with Bloglovin
Foto: Sara

Tænk sig, i dag er det faktisk præcis 1 år siden at jeg begyndte at blogge! Dette var min første opskrift og siden er der kommet mere end 280 opskrifter til :-)

Jeg har haft ikke mindre end 80.220 besøg og det er en hel del mere end jeg havde forventet ( havde vist slet ikke rigtig nogen forventning da jeg startede). Jeg ved jo ikke helt hvem I er jer derude som læser med, men Jeg kan da regne ud at der må være andre end blot familie og venner,  mange tak fordi at I følger med !
Jeg håber at I finder inspiration og får afprøvet forskellige opskrifter herfra. Det er så dejligt at dele madglæden med andre.

Jeg selv har fået rigtig meget ud af at blogge og har absolut ingen planer om at stoppe. Jeg er blevet bekendt med mange andre blogge som er SÅ inspirerende at læse og jeg har haft et spændende samarbejde med Jægernes magasin som bad mig om at blogge vildtopskrifter på deres hjemmeside. Det har været rigtig sjovt for mig at prøve.


Foto: Sara
 Hver dag bruger jeg masser af tid på at læse om mad, tænke på opskrifter, glæde mig til at lave og servere dejlige retter med gode råvarer og ikke mindst til at nyde det sammen med min familie. Jeg ved at der er rigtig mange af jer, der også har det sådan.
Mad er for mig lig med kærlighed og omsorg!

Hvis der er noget som I tænker kunne være rart at se mere af på min blog eller andre ting i har på hjertet, så er i meget velkommen til at kommentere på dette indlæg.

De bedste hilsener fra Sara

Foto: Sara

4 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen, stor dag at nå den første fødselsdag :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Tillykke, selvom det er lidt sent at skrive det, men bare forsæt den gode stil med alt det gode mad. Vi er nogle stykker som har stor glæde af din interesse for mad. Det giver stor inspiration, når man som jeg ikke er så god til at finde på og interessen ikke er på samme høje niveau. Kærlig hilsen Kim

    SvarSlet