mandag den 24. september 2012

Farsbrød m. forårsløg og gulerødder serveret med Hasselbagte kartofler.

Foto: Sara
Lavede et krydret lille farsbrød her til aften som smagte rigtig godt og samtidig også fungerer fint til madpakker den næste dag. Opskriften rækker til 4 personer.

Foto: Sara


Opskrift:

500 g. Hakket kalv og Flæsk
1 æg
3 spsk. rasp
2 skalotteløg, finthakket
1 stor tsk. Oregano
1 tsk chiliflager
1 tsk hvidløgspulver
Himalayas salt med provencekrydderi 
Friskkværnet peber
Ca. 5 skiver Bacon
3 hele forårsløg- alternativt fine små porre
1 gulerod  skåret i mindre lange stave.

Tilbehør: små hasselbagte kartofler ca. 4-5 per person.

Rør ingredienser til farsen sammen. Blancher gulerods stave og forårsløg få min. i saltet vand. Form en farsbrød , mens du ligesom ruller eller stikker gulerod og forårsløg ind i farsen på langs. Placer farsbrødet i et smurt fad og svøb det i baconskiverne. Krydr med lidt salt og peber. Skræl kartoflerne og skær riller i dem, vend i lidt olie og læg dem i samme fad som farsbrødet. Giv det hele en lille time ved 200 grader.
Server evt. med denne skønne salat som jeg gjorde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar