onsdag den 15. august 2012

Upside Down Blommekage

Foto: Sara
Har lige fået en spandfuld dejlige blommer fra min kærestes have, som jeg synes skal bruges i en lækker kage, andre skal spises nu og resten skal laves til blomme syltetøj.
Denne kage er lækker og sommerlig og vil helt sikkert vække succes hos dem, som den serveres for.

Foto: Sara

Foto: Sara

Ingredienser:

400 g. brun farin
200 g. smør
6 æg
400 g. hvedemel
3 tsk. bagepulver
2 tsk stødt Ingefær
100 g revet marcipan
12 halverede blommer u. sten
Perlesukker.

Tænd ovnen på 180 grader. Rør brun farin og smør blødt og cremet, pisk æg i et af gangen. Tilsæt revet marcipan. Bland de tørre ingredienser i en anden skål. Vend melblandingen i dejen.
Halver blommer og fjern stenen. Placer de halve blommer i bunden af en Bageform ca. 20 x 30 cm. foret med bagepapir og drysset med perlesukker. Hæld dejen over og glat forsigtigt overfladen med en dejskraber.
Bag kagen i ca. 35 min, prik med en kødnål og give længere om nødvendigt. Lad køle lidt og vend den så om, upside down, så blommerne der før var i bunden, bliver synlige på toppen.Server med cremefraiche.

Foto: Sara

4 kommentarer:

  1. Lyder lækker.... Må afprøves når blommetræer er helt klart.
    Tror du man vil kunne fryse den??

    SvarSlet
  2. måske du skal skrive:

    Rør brun farin og smør blødt istedet for Rør brun farin og sukker blødt

    SvarSlet
    Svar
    1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet