Foto: Sara |
Denne kage er lækker og sommerlig og vil helt sikkert vække succes hos dem, som den serveres for.
Foto: Sara |
Foto: Sara |
400 g. brun farin
200 g. smør
6 æg
400 g. hvedemel
3 tsk. bagepulver
2 tsk stødt Ingefær
100 g revet marcipan
12 halverede blommer u. sten
Perlesukker.
Tænd ovnen på 180 grader. Rør brun farin og smør blødt og cremet, pisk æg i et af gangen. Tilsæt revet marcipan. Bland de tørre ingredienser i en anden skål. Vend melblandingen i dejen.
Halver blommer og fjern stenen. Placer de halve blommer i bunden af en Bageform ca. 20 x 30 cm. foret med bagepapir og drysset med perlesukker. Hæld dejen over og glat forsigtigt overfladen med en dejskraber.
Bag kagen i ca. 35 min, prik med en kødnål og give længere om nødvendigt. Lad køle lidt og vend den så om, upside down, så blommerne der før var i bunden, bliver synlige på toppen.Server med cremefraiche.
Foto: Sara |
Lyder lækker.... Må afprøves når blommetræer er helt klart.
SvarSletTror du man vil kunne fryse den??
Tak- Det tror jeg helt bestemt :-)
Sletmåske du skal skrive:
SvarSletRør brun farin og smør blødt istedet for Rør brun farin og sukker blødt
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Slet