torsdag den 23. august 2012

Cremet Tortelinni mad bacon, svampe og chili.

Foto: Sara
Her i familien er vi ret glade for simple pastaretter og denne falder altid i god jord. Jeg brugte friske tortellinier fra Netto "Pasta fresca" de har faktisk lige scoret højest i en test af frisk pasta - mens pastellas ikke fik så positive ord med på vejen- så nogle gange er billigere faktisk alligevel bedre( kilde Søndagsavisen uge 33 :-)

Foto: Sara

Ingredienser 4 personer:

175 g. god kødfuld bacon ( køb hele stykker og skær selv i tern)
250 g. brune markchampignon, skiver
1 Rød chili, finthakket
1 Grøn chili, finthakket
1 stort løg, fine tern
2 Fed hvidløg, knuste
1½ flaske cremefine 7%
1 tsk.pastakrydderi (Købt i Tyrkiet så ved ikke helt hvad der er i men tørret chili, oregano, basilikum kan i hver fald bruges)
Salt og Peber

Desuden:
1-2 poser frisk tortellini m. ost og skinke, mængden afhænger lidt af appetitten. Jeg brugte to og havde til to madpakker også.
Et stykke parmesanost til at rive over. Frisk  Basilikum til garnering.

Brun den udskårne bacon i sit eget fedt i ca. 6 min. eller indtil lidt gyldent, Tilsæt løg og hvidløg. Efter 3 min tilsættes chili og champignon og cremefine samt krydderier. Smag til med salt og peber. Lad koge lidt ind så saucen tykner. Kog pastaen efter anvisning og vend de friskkogte tortellinier med saucen. Server med det samme garneret med frisk basilikum og revet parmesan.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar