onsdag den 27. juni 2012

Vannameirejer med grillede ferskner og kokosmarinade....

Foto: Sara

Faldt pladask for denne opskrift da jeg så den på Royal Greenlands hjemmeside og er ikke mindre begejstret efter at have smagt retten. Den smager helt vidunderlig og kan sagtens gøre det ud for et let aftensmåltid på en sommerdag - men er også velegnet som forret eller på buffet. Jeg serverede på en bund af friske ærteskud og med groft hjemmebagt valnøddebrød til.

Til 4 personer:

2 bakker Vannameirejer i alubakke
8 Ferskner
1 bundt Timian
2 spsk. olivenolie
1 dåse kokosmælk
1 fed hvidløg
1 rød chili u.kerner i små tern
1 lime
½ bundt purløg
1 Bundt kørvel el. bredbladet persille
-alternativt Ærtespirer som jeg brugte.
Salt og peber.


Foto: Sara

Halver fersknerne og mariner dem med plukket timian, salt, peber og lidt olie. Grill dem møre først på skærefladen og dernæst på skindsiden. Grill samtidig vannameirejerne til de er gyldne.
Smag kokosmælken til med knust hvidløg, limesaft, finthakket chili og purløg, salt og peber.
Anret rejerne på de grillede ferskner, hæld kokosmarinaden omkring og pynt med masser af frisk kørvel eller bredbladet persille. Server evt. med groft brød eller kogte ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar