søndag den 24. juni 2012

Sara´s canneloni med kylling og spinat.

En lækker ret som både børn og voksne vil sætte pris på. Det kan være svært at finde canneloni pastarør i butikkerne. For nylig havde de dem i Lidl (der havde vist været Italiensk uge) så jeg skyndte mig at snuppe nogle pakker med hjem.

Foto: Sara


Foto: Sara

Ingredienser 4 pers.

Kylling:
650 kyllingeinderfillet skåret i små tern.
1 stort løg, finthakket
1-2 fed hvidløg
2 spsk. god pesto
1 spsk. oregano
1.En håndfuld friske basilikumblade, hakket el 1 spsk. Tørret.
2 spsk chiliolie, til at steg i.
Salt og Peber

Tomatsauce:
1 flaske god tomatsauce (polpo di pomodoro) (700 g)
1 fed hvidløg
2 tsk.Basilikum
Salt og peber



Spinat:
1 stor pose friske spinatblade
salt

Bechamelsauce:
30 g. smør
3 spsk. mel
3/4 l. minimælk
salt og peber
Friskrevet muskatnød
evt. lidt parmesan revet i.

Desuden:

1 stykke parmesanost til at rive over.

Kyllingen:Skær kyllingen i mindre tern, det er vigtigt de ikke er for store, da det så bliver svært at få dem ind i rørene senere.Svits dem i lidt olie, når de er har taget lidt farve så tilsæt løg og hvidløg og rør, pesto i. Smag til med salt og peber.

Tomatsauce: Hæld tomatsaucen i en gryde og tilsæt et fed hvidløg, presset samt krydderier, lad reducere lidt så den tykner.

Skyl spinatbladende grundigt og vend dem på en pande med lidt salt ikke længe, bare så de lige falder lidt sammen.

Bechamelsauce: Smelt smørret og rør melet i. Tilsæt derefter mælken lidt efter lidt ved kraftig piskning indtil saucen er jævn. Smagt til med muskat, salt og peber og evt. lidt parmesan.

Brug et egnet fad og kom ca. ½ delen af tomatsaucen i bunden, Fyld kyllingen i Canneloni rørene, med en ske. Placer dem ovenpå tomatsaucen i fadet. Kom Bechamelsauce over og lidt revet ost, Kom herefter spinatblade, resten af tomatsaucen og Bechamelsaucen på og riv lidt parmesanost over.

Foto : Sara


Ingen kommentarer:

Send en kommentar