onsdag den 6. juni 2012

Lækre makronmuffins med chokolade.

Foto: Sara
Fik lyst til noget lækkert i dag og kom til at tænke på disse makron muffins som det er længe siden jeg sidst har lavet! jeg har fået opskriften af en kollega en gang for mange år siden. de smager virkelig skønt!

Foto: Sara
Der bliver ca. 16 stk ud af denne portion- jeg plejer at komme en papirform inden i en silikone muffin form således at de holder formen bedre under bagning.

Ingredienser (16 stk):

3 stor æg
200 g. sukker
125 g. hvedemel
100 g. makroner
125 g. becel flydende margarine
100 g. hakket mørk chokolade
Evt. lidt mandelessens

Pisk æg og sukker med elpisker til det er meget tykt og cremet, vend mel, knuste makroner og hakket chokolade i. Vend til sidst flydende margarine og evt. mandelessens i. Sørg for at vende det forsigtigt sammen så dejen forbliver luftig. Fyld papirformene 3/4 op og bag dem i ovnen ved 200 grader(varmluft) i ca. 15 min. Lad dem køle lidt af inden servering.

Foto: Sara

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tak Joan -Dem kan du helt sikkert roligt prøve at bage :-)
      Kærlig hilsen Sara

      Slet