Foto: Sara B. Clausen |
Denne kartoffelsalat serverede jeg som en del af tilbehøret til en kalveculottesteg på min fødselsdag og den er bare rigtig god. Der er dildfrø, spidskommen og masser af frisk dild i og det smager bare virkelig godt og nye kartofler gør den ekstra lækker. Opskriften stammer fra "Suveræne Succeser".
Foto: Sara B. Clausen |
Pynt evt. med lidt purløgsblomster :-)
Opskrift 4-6 pers.:
600 g. små kartofler (nye kan blot skrubbes og koges med skræl)
2 spsk finthakket løg
1 agurk
3 spsk.dild
Karrycreme:
400 g. cremefraiche 9%
1 tsk. citronsaft
1 tsk. mild karry
1 tsk std. spidskommen
2 tsk dildfrø
Salt og peber
Kog kartoflerne i saltet vand. Er de små kan de koges hele ellers halveres. Skær løget i fine tern. Halver agurken på langs og skar kernerene ud. Skær i mindre tern (tag lidt fra til at pynte med).
Hak dilden fint. Hak dildfrøene lidt med en skarp kniv og bland dem med alle de øvrige ingredienser til karrycremen. Smag dressingen til og vend den med kartoflerne. Pynt med agurketern, dild evt. lidt ekstra dildfrø og purløgsblomster. Server til en god steg el bøf eller som tilbehør på sommerbuffeten når der grilles.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar