Foto: Sara B. Clausen |
Foto: Sara B. Clausen |
Aftenens tallerken- lidt rodet måske- men smagen i top! |
Vi fik en lækker medium stegt ungkvæg steak dertil, champignon og lidt salat med grillede peberfrugter, Ananas og pinjekerner.
Opskrift Patatas Bravas:
1 kg. Kartofler, skrællet og skåret i tern
2 spsk. olivenolie til stegning
salt
1 dåse flåede tomater
1 fed hvidløg
1 lille løg, i små tern
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk sukker
1 spsk. paprika( gerne lidt stærk)
1 tsk. chili
1 knivspids cayenne peber
salt og peber
Skræl og skær kartofler i tern. Steg dem lækre og gyldne i olivenolie, sørg for at de danner sprød stegeskorpe på alle sider. Drys med salt.
Lav imens tomatsaucen ved at stege løg og hvidløg i lidt olie et par min. tilsæt derefter de øvrige ingredienser. lad simre i 20- 30 min og smag til med salt og peber. Ved servering kommes den krydrede tomatsauce over de sprøde kartofler.
Mmm det ser altså lækkert ud, lyder godt med de grillede peber og ananas :-)
SvarSletTak - Kan klart anbefales at prøve :-)
Slet