Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser 4 personer:
4 kyllingebrystfilleter
salt og peber
olivenolie
Sesamdrys:
1½ dl. sesam
2 tsk god havsalt
BBQ:
3 dl. tomatketchup (gerne Heinz)
4 spsk brun farin
1 fed hvidløg, presset
Et lille revet løg
Peber
Lidt salt
Nogle kværn af Santa Maria´s Chili explosion.
Tilbehør:
Kartofler i både, Mange tout (sukkerærter), spæde salatblade, rød peber i stave, agurk.
Rist sesam på en tør pande og bland med havsalt, brug til at drysse over kyllingen og til i det hele taget at drysse forskellig mad.
Lav BBQ dressingen ved at blande alle ingredienser.
Krydr kyllingen med salt og peber og brun den godt på begge sider i lidt olie på en hed pande. Giv den herefter ca. 10 min i ovnen sammen med kartoflerne og lad den trække et øjeblik bagefter. Alternativet er naturligvis at grille dem, hvis grillen er fundet frem.
Server kylling m. BBQ, sesamdrys, kartoffelbåde og knasende grønt og så ville en majskolbe altså også have været ok.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar