onsdag den 21. marts 2012

Wrap arounds m. kylling, babyspinat, æble & karrydressing m.m.

Foto: Sara B. Clausen
Jeg er desværre kommet lidt bagud med bloggeriet, kæmper med en omgang Influenza og en feber der bare ikke vil slippe mig :-(
Nå men mad skal der alligevel på bordet og wrap arounds er aldrig helt tosset.

Ingredienser:

4 kyllingbryst filleter, skåret i mindre strimler.
1 dl. soya
2 spsk. flydende honning

1½ dl. cremefraiche 6%
1 spk. Karry
1 fed hvidløg, presset eller revet fint.
salt og peber

babyspinatblade
2 snack peberfrugter i stænger
1 Agurk i stænger
1 æble i både
 1 dl sesamfrø tørristet på pande.

En pakke tortilla evt. fuldkorns (jeg kunne kun få multigrain denne gang)

Start med at marinere kødet. Gerne i flere timer, men mindre kan også gøre det.

Rør dressingen sammen og smag til med salt,peber og karry.

Gør grøntsagerne klar.

Enten kan folk ligge dem sammen selv mens man spiser- det foretrækker mine børn jo. Men alternativt kan de rulles sammen og man kan sætte en tandstik i for at lukke dem og så servere dem klar til spisning. Dys godt med sesam på og start med at komme dressing på brødet, så det kan holde det hele lidt sammen.

2 kommentarer:

  1. Uhmm, de ser lækre ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Tak Birthe, de var også gode :-)
    Kh Sara

    SvarSlet