onsdag den 7. marts 2012

Boserups spaghetti med bacon,citron m.m.

Foto: Sara B. Clausen

Denne ret er simple & good, enkle gode råvarer der bare smager skønt- meget i stil med Italiens traditioner, hvor de ofte holder pastaretterne til enkle gode ingredienser og knap så meget sovs.

Til 4 pers. skal du bruge:

400 g. god frisk pasta.
150 g. Bacon (gerne et godt helt stykke du selv skærer i tern)
1-2 Løg, grofthakket
2 fed hvidløg, hakket
2 spsk. olivenolie
2 tsk. Revet citronskal
3 store hakkede tomater
50. g Friskrevet parmesan
En håndfuld friske urter ( fx. basilikum, rosmarin, persille , Oregano)
Salt og Peber

Steg bacon nogle min. i lidt olivenolie, når det begynder at tage lidt farve, så tilsæt løg, hvidløg og lad det svitse til løgene er klare. Tilsæt friskhakkede urter og tomater og lad simre ca. 4 min. Kog den friske pasta al dente og vend den med blandingen. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server med masser af frisk revet parmesanost.

2 kommentarer:

  1. Uhmm, ligner lige en ret for mig :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er i hver fald super lækker og lige i øjet i.f.t min smag!
      Kh Sara

      Slet