fredag den 9. marts 2012

Penne med sprød bacon, spinat og svampe

Foto:  Sara B. Clausen

Når ældstesønnen og jeg er alene hjemme så er det nærmest en tradition at vi skal lave mad sammen og også at det skal være noget med svampe, som vi begger er glade for :-) Denne ret er virkelig skøn, let og lave og smager super lækkert.

Ingredienser:

250 g. god bacon skåret i skiver og dernæst strimler.
400 g. Penne eller Rigatoni (fuldkorns).
500 g. bl. svampe ( vi havde kun markchampignoner)
1 flaske cremefine madlavningsfløde 7 %
Revet skal af en ½ øko. citron
1 skalotte løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
150 g. frisk babyspinat
1 tsk Herbamare urtebouillion
1 tsk tørrede chiliflager
Salt og peber
friskrevet parmesan

Steg bacon sprød på en pande og lad dem efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kog pastaen al dente.Tør panden ren og kom lidt olivenolie på. Steg løg og hvidløg nogle min. tilsæt herefter svampene og lad dem riste med i 2-3 min. Hæld fløden ved og halvdelen af bacon samt citronskal. Tilsæt urtebouillon og chili og smag til med salt og peber. Vend pastaen og babyspinat i sovsen og lad det varme lidt igennem. Server drysset med friskrevet parmesan og den sidste sprøde bacon drysset over. MUMS!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar