Foto: Sara B. Clausen |
Disse kager blev til som et lille eksperiment, da jeg længe har haft noget grøn marcipanmasse liggende der skulle bruges, da jeg ikke lige kunne finde en opskrift her til aften, måtte jeg jo selv finde på noget og resultatet blev slet ikke dårlig, strøet med lidt florsukker og evt. ledsaget af en kugle is eller to, ville de faktisk gøre sig helt godt som en dessert :-)
10-12 stk.
200 g, grøn pistaciemasse
4 æg
50 g. flormelis
130 g. hvedemel
5o ml flydende becel
1 tsk. bagepulver
1 tsk vanilliekorn
Pisk æggene skummende og tykke sammen med flormelis. Vend marcipanmassen med det flydende margarine, således at det bliver mere blødt og jævnt. Vend marcipanmassen ned i æggemassen uden at røre for kraftigt. Bland de tørre ingredienser og vend dem i. Fordel i Silikoneforme og bag ved 200 grader i ca. 10 min. Prik med en kødnål for at tjekke at de er færdige.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar