Foto: Sara B. Clausen |
Troede egentlig jeg skulle lave en gang Spaghetti Bolognese til mine drenge- men det blev nedstemt og så måtte det hakkede oksekød jo finde andre klæder :-) Det blev til nogle saftige bøffer i bedste "italienske wannabe" style.
Til 3. pers.
Bøf:
500 g. Hakket magert oksekød
1 lille fed hvidløg, presset
2 spsk. Lene Hansson Italiensk krydderi
Salt og Peber
Salat:
Blandede salater fx. Endivie Escarole salat
og hjertesalat.
tyndskrællet gulerød
Tyndtskrællet jordskokker
Dild
Dressing:
Cremefraiche
2 spsk. Lene Hansson rød dressing mix.
Kartofler:
10 store kartofler, skåret i store både.
Olivenolie
salt
Bland kødet med krydderier og form til 3 store bøffer. Skræl kartofler og skær i store både. vend dem i olivenolie og stil dem en efter en med mellemrum på bageplade med papir. drys flagesalt over. Bag ved 200 grader til sprøde og gyldne. Steg bøfferne i lidt smør ved god varme ca. 5 min på hver side. Rør dressingen sammen og bland salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar