tirsdag den 3. januar 2012

Italien style bøf med veggies

Foto: Sara B. Clausen

Troede egentlig jeg skulle lave en gang Spaghetti Bolognese til mine drenge- men det blev nedstemt og så måtte det hakkede oksekød jo finde andre klæder :-) Det blev til nogle saftige bøffer i bedste "italienske wannabe" style.

Til 3. pers.

Bøf:
500 g. Hakket magert oksekød
1 lille fed hvidløg, presset
2 spsk. Lene Hansson Italiensk krydderi
Salt og Peber

Salat:
Blandede salater fx. Endivie Escarole salat
og hjertesalat.
tyndskrællet gulerød
Tyndtskrællet jordskokker
Dild

Dressing:
Cremefraiche
2 spsk. Lene Hansson rød dressing mix.


Kartofler:
10 store kartofler, skåret i store både.
Olivenolie 
salt


Bland kødet med krydderier og form til 3 store bøffer.  Skræl kartofler og skær i store både. vend dem i olivenolie og stil dem en efter en med mellemrum på bageplade med papir. drys flagesalt over. Bag ved 200 grader til sprøde og gyldne. Steg bøfferne i lidt smør ved god varme ca. 5 min på hver side. Rør dressingen sammen og bland salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar