lørdag den 17. december 2011

Pappadelle med Laks i hvidløgsflødesauce med rød peber, Champignon og Rucola

Foto:Sara B. Clausen


En dejlig pastaret som jeg lavede sammen med min ældste søn på 12 år, når lillebror er ude, skal vi altid have noget med champignoner i, for det er noget vi begge kan lide :-)
Retten smagte skønt!

Ingredienser:
4 laksesteaks med skind
2 røde Peberfrugter
1 bakke champignon
1 fed hvidløg
1 cremfine 9% madlavningsfløde
½ Citron
½ bakke Rucola
3 Skalotteløg
2 tsk urteboullion ( A.Vogels)
1 pakke frisk pappadelle.
salt og friskkværnet pber

Sæt en sauterpande med låg over med letsaltet vand. Når vandet koger kommes laksesteaks i vandet og gryden tages af varmen og står mindst 15 min. Så er laksen perfekt porcheret. Lad den køle lidt, fjern skindet og pluk i mindre stykker og sæt til side, klem gene lidt citronsaft over.
Hak løg i tern og skær peberfrugt i grove stykker. Rens champignon og skære i halve eller kvarte efter smag. Svits Champignon på en pande i lidt olivenolie, når de er gyldne, sættes dem til side. Svits derefter løg og peberfrugt på panden ca. 4 min. Kværn frisk peber over. Tilsæt fløde og et skvæt citron samt et presset fed hvidløg og urteboullion. Tilsæt champignon, og laksen Kog pastaen efter anvisningen, Vend pastaen med frisk, skyllet (evt. groft hakket) Rucola og saucen. Server straks.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar