Foto: Tove Mortensen |
Denne opskrift er ikke min egen- men en jeg fik serveret forleden til julefrokost. Opskriften er en jeg fik af min søsters svigemor, denne har fået den af sin mor ( derfor mormors sildefad) og mormor fik den vist af en polsk sygeplejerske, så måske stammer opskriften i virkeligheden fra polen? Den smager i hver fald godt på en god skive rugbrød og er lidt anderledes at komme med end de traditionelle karrysild, Marinerede m.m.
Jeg fik opskriften og et billede :-)
1 glas kryddersild-skæres i tern,og lægges i et tærtefad.
½ bæger creme fraice blandes med Mayonnaise efter smag.
derefter smages til med karry, salt og peber.
Dressingen fordeles herefter ovenpå de udskårne kryddersild i bidder.
pyntes med:
1 stk løg- skal skæres t tern og lægges oven på.
kogte æg skæres ud og fordeles dekorativt rundt i kanten.
Rødbeder skæres ud i tern og fordeles ligeledes rundt i fadet.
rød eller sort kaviar, fordeles i små "klatter". Derefter pyntes med lidt grønt fx. karse, purløg, dild eller lignende.
Velbekomme, lige til at tage med til sammenskudsgildet eller lignende.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar