lørdag den 3. december 2011

Hurtig Thailandsk Kyllingeret

Foto Sara. B. Clausen

Her til aften fik vi en dejlig thaikylling ret- hurtig at lave men lækker :-)

Ingredienser:

600 g. kyllingebrystfillet skåret i skiver.
Saften af en lime
2 spsk. flydende honning.
2 friske chilier, finthakket.
4 gulerødder i skrå skiver
2 bundter forårsløg i skrå skiver.
3 spsk. Thai krydderi (lene hannson) eller gul karry pasta.
1 fed hvidløg, presset.
1 dåse kokosmælk
salt og peber

Tilbehør: Ris.

Skær kyllingen ud og bland, limesaft, honning, chilier, hvidløg thaikrydderi  og lad kyllingen marinere heri. gerne en halv time eller mere. Svits forårsløg og gulerødder i lidt olie i en wok og tilsæt lidt salt og peber. Stil til side. Hæld kylling og marinade i wokken og tilsæt kokosmælk. Lad simre til kyllingen er gennemstegt, Tilsæt til sidst grøntsagerne og lad dem lige varme med. Server med ris til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar