Foto: Sara B. Clausen |
Til 3-4 pers.
2 Andebrystfilleter.
Salt & peber
Andeboullion 2 tsk. fulde
1 stort skalotteløg
1 tsk. grøntsagsbouillon (A.vogel)
1 spk. flydende blomster honning
2 Appelsiner, filleter og saft derfra.
3 dl.vand
2 tsk maizena
Tilbehør: Hasselbagte kartofler, gerne små fine kartofler,smelt lidt smør i et lille ildfast fad i ovnen og vend kartoflerne heri, drys med lidt salt på den rillede side. Bag til sprøde og gyldne.
Og en god salat som f.eks.her
Rids andebrystet og gnid med salt og peber steg det i 8-10 min. på hver side og lad hvile lidt før udskæring. Tilbered saucen ved at svitse skalotteløget i lidt andefedt (eller smør) tilsæt bouillon og vand samt appelsinsaften og honning. Jævn med lidt maizena. Skær den ene appelsin i tern og kom i saucen. Gem de andre appelsinfilleter og lig dem ved servering over andebrystet og hæld den varme sauce over. Andebrystet skæres i skrå skiver ved servering og an(d)rettes på tallerkenen sammen med de hasselbagte kartofler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar