lørdag den 26. november 2011

Pasta med kammuslinger og persillepesto.

Foto: Sara B. Clausen


En lækker pastaret, her med flotte store kammuslinger fra den lokale fiskehandler. Smager skønt, jeg elsker bare pesto, hvad enten det er med basilikum. persille, Rucola, mandler, pinjekerner eller valnødder smager det bare godt,

Ingredienser:

500 g. fuldkorns spaghetti
250 g. kammuslinger
3 spsk saltet smør, til at stege muslinger i.
50 g. bredbladet persille, kun blade.
2 spsk. Kapers
50 g. pinjekerner
1 fed hvidløg
Skallen af en øko citron
130 ml.ekstra jomfru olivenolie
salt og peber

Smelt smørret  og steg kammuslingerne 2 min. på hver side. Læg dem til side. Kom persille, kapers, pinjekerner og hvidløg i en blender eller foodprosessor, blend mens du tilsætter olien i en tynd stråle.
Hæld persilleblandingen over i en stor skål, riv citronskræl i og smag til med salt og peber.
Kog spaghettien al dente og dræn den og bland herefter med pesto og kammuslinger, Varm det hele igennem ca. 4 min.ved lav varme mens du vender det forsigtigt og server straks.

Velbekomme!



1 kommentar:

  1. Uhmm persillepesto og pasta... DET er bare lækkert!

    Den ret der må jeg vist hellere notere til menuen i den kommende uge :)

    Mvh Sjønne

    SvarSlet