mandag den 28. november 2011

Kabab med crudité, vilde ris og guacamole.


Foto: Sara B. Clausen


Dagens ret blev en lidt fusionskøkken agtig størrelse, da der var rester der skulle anvendes. Ikke desto mindre smagte det skønt :-)

Foto: Sara B. Clausen
Opskriften på Kabab er den samme som du kan læse lige HER og derudover er det bare at skære nogle grønsager a la crudité og lave en dejlig dressing. Jeg havde en god Guacomole fra i går men en hummus ville bestemt også fungere godt til.

Opskrift Guacamole:

2 modne avocadoer
1 fast tomat i små tern
Saften af en lime eller en halv citron
1 fed hvidløg, presset
chili og koriander efter smag
2 spk. creme fraiche light
salt og peber.

Mos avokadoer lidt groft med en gaffel og bland med de øvrige ingredienser.

Dertil havde jeg kogt ris med lidt grøntsagsbouillon og 3 skalotteløg, som jeg hakkede fint. bagefter pressede jeg dem lige ned i en Ramekin og vendte dem ud på tallerknen så de så lidt fine ud :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar