Foto. Sara B. Clausen |
Fik forleden en skøn, skøn Brownie da jeg var til fødselsdag hos min kusine og jeg fik lokket opskriften ud af hende :-) Den er bare lige som sådan en skal være, fyldig, syndig, chokoladerig, smelter på tungen og så de dejlige sprøde nøddestykker.
300 g. Brun Farin
250 g. smør
200 g. mørk chololade
4 æg
150 g, Mel
3 Spsk.Kakao
200 g. hakkede Valnødder
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt sammen med smørret over lav varme i en lille gryde. Lad køle
af. Pisk æg og sukker til en tyk og sej æggesnaps. Bland mel, kakao og valnødder og vend det forsigtigt i i æggesnapsen. Vend til sidst den afkølede chokolademasse i. Hæld i en firkantet form 20 x 30 cm. beklædt med papir og bag i ovnen v. 175 grader ca. 35 min. Skal være fugtig indeni. Server evt. som dessert med is og en lækker coulis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar